tiistai 4. helmikuuta 2014

must on tuuulluuuuu urheiluhullu...

Kyl se vaan on niin et must on tullu urheiluhullu. Päivä päivältä enempi ja enempi mä tuun siihen tulokseen :) Ihanaa! Viime viikolla oli neljät treenit pari ohjattua ( xycling ja crossing ) yks sali ja yks parin tunnin aherrus lumitöiden kans :) Kävi kyl tosi hyvin aerobisesta treenistä. 
IHANAA! Tää fiilis mikä on tän kaiken treenin jälkeen on ihan mahtava, sanoin kuvaamaton. Suosittelen kokeilee :) 

Tällä viikolla tulossa aika samanlaista settiä, käyny jo kahteen kertaan salilla ja yks xycling tunti, joka oli muuten ihan sairasta..pahin tunti mis oon ikinä käyny. Mut se ei kuitenkaan ollu KAUHEETA vaan ihana fiilis tuli siitäki et mä olin siellä ja vedin niin hyvin ku kunto kesti :) Tälle viikolle nyt tulee viel parit treenit ja molempina päivinä kaveri mukaan. Toinen ainakin yks blogini lukioista joka myös itse alottanut treenaamisen ja ahkerasti seurannut mun matkaani jo facebookissa. Jossa siis aiemmin kerroin näitä samoja juttuja, ennen kun tän blogin laitoin pystyyn. Mukavaa jos pystyy olemaan toiselle motivaattorina :) Siitä tulee itelle sitte vielki isompi motivaatio. 

Mietin tänään myös josko sitä alkais kokeilee noita ryhmis tunteja lisää...elixia shape: keskivartalo treeniä ja love2dance tämmöselle vanhalle tanssija mimmille ois aika bueno :) Noh, mutta ennen noita, pitää muistaa viel pitää välipäiväkin treeneistä ja palautella kroppaa ettei mee ihan lukkoon. 

Laitanpas vielä kuvaa mun uusimmista ihanuuksista, joiden kanssa treeni ku treeni sujuu mukisematta :) Nyt pysyy kahvakuulat käsissä ja punnerruksissa ei kädet liu´u ja sen semmosta :) On ne ihanat, pinkki mustat better bodies hanskat! I LOVE IT <3 On muuten oikeesti hyvät. Suosittelen näitäkin :)


 Loppuviikosta voisin mittailla vähän kroppaa ja kattoo et mitä on tapahtunu täs reilus kuukaudessa :) Ainakin ite huomannu et pikkusen herneen tilalle hauikseen on jo tullu vähän enempi lihasta. Huippua! Kohti unelma kroppaa mennään kovaa vauhtia :) 

Hurrrrjan hyvää viikon alkua kaikille :) PUSS! 

-Nonno-

2 kommenttia:

  1. Mistä ostit nuo treenihanskat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wrangelta tilasin, on aika pientä kokoa. Noi M kokoo ja ois ehk pitäny olla L. Mut hyvin noil on pärjänny :) :) Sori, mä en oo yhtään huomannu tätä sun kyssäriä :)

      Poista